Саопштења

Саопштење за јавност - 11.04.2011.

Председништво Српске напредне странке сматра да је текст саопштења Демократске странке отворена претња, не само Томиславу Николићу и Александру Вучићу, већ и  претња очувању демократског поретка, поштовања основних људских и грађанских права, као и елементарних  политичких слобода. Српска напредна странка  с гнушањем одбацује све притиске и претње режима, а припреме за најмасовније, мирно и демократско окупљање грађана Србије заказано за 16. април биће интензивиране.    

Председништво Српске напредне странке констатује да Демократска странка лаже и обмањује грађане када каже да се челници Српске напредне странке  залажу за било какво насиље, јер на скуповима које организује Српска напредна странка никада није било нереда, за разлику од демонстрација  које је организовала Демократска странка , а у којима су људи гинули, линчовани , а најзначајнији  јавни објекти спаљивани и рушени.

Председништво Српске напредне странке позива грађане Србије да се окупе у Београду 16. априла  на Платоу испред Народне Скупштине  у 12 часова, како бисмо аутократском режиму ставили до знања да њихова бахатост и осионост не могу да зауставе неминовне промене.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ