Саопштења

Саопштење за јавност - 13.09.2010.

Иначе, компанија „Слап груп“ је одузета власнику Славиши Пурићу, по примени Закона о одузимању корупције стечене корупцијом и криминалом, у шта је директно умешан главни стратег и координатор пљачкања српске привреде и српских фирми, Млађан Динкић.

Српска напредна странка не улази у то да ли је одузимање извршено по закону или не, али зато поставља питање: Откуда право министру Динкићу да на произвољан и неодговоран начин оптужује људе од струке за корупцију само зато што су чланови Српске напредне странке, а саму странку за пропаст поменуте компаније?

Српска напредна странка подсећа јавност да је управо министар Динкић деценијски промотер и реализатор уништења српске привреде, и свакако најуспешнији „проценташ“. Са забринутошћу, напредњаци констатују да је изгледа дошло време да Динкић сада мора и да ствара нове привредне потенцијале, које ће онда опет моћи да уништава или продаје.

Српска напредна странка зато тражи хитно расписивање ванредних парламентарних избора, како би грађани скинули омчу око врата, звану Млађан Динкић.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ