Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.12.2012.

Српска напредна странка предлоге ЛДП-а види само као бедни покушај замене теза, маскараду, провидну и отужну одбрану њиховог страначког тајкуна и финансијера Мирослава Мишковића. Једино неспорно у вези с дружином ЛДП-а јесте да је њихов лидер Чедомир Јовановић истински симбол корупције, спреге политике и бизниса, и свега нездравог у Србији. Он је бизнисмен који веома лако и брзо мења своје ставове, а доследан остаје једино у похлепи и махнитој жељи за богаћењем.
Позивамо Мишковићевог адвоката и проф. др економских наука Чедомира Јовановића да одржи предавање власницима и директорима свих малих и средњих предузећа на тему како се постаје успешан бизнисмен у Србији, да им изложи свој бизнис план да би и њихове фирме пословале једанко профитабилно као његова „Фиделинка“.

Српски напредњаци очекују да нам Чедомир Јовановић објасни како је, као „еминентни“ српски драматург, до врха напунио своју касицу на тако законит и транспарентан начин. Подсећамо га да народ није био у амнезији 12 година, да грађани Србије и те како знају ко нас је пљачкао и зашто смо доведени до просјачког штапа. Није потребно да нам отварају очи функционери ЛДП-а, које је Јовановић истурио у први план на данашњој конференцији за новинаре, а који стоје иза тог бескрупулозног човека чије понашање је условљено ценовником његових политичких услуга. Докле год нас такви профили личности не подржавају у борби против корупције и криминала , знамо да јесмо на правом путу.
Српска напредна странка тражи од надлежних државних органа да што пре изађу у јавност са информацијама кога је то све финансирао Мирослав Мишковић. Пружамо безрезервну подршку Александру Вучићу и свим државним институцијама у намери да се једном за свагда заустави пљачкање државне имовине и грађана. Србија није нити ће бити било чија прћија.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ