Саопштења

Саопштење за јавност - 20.03.2012.

Врхунац извртања истине је последња изјава председника Демократске странке, којом најављује још једну успешну инвестицију у српску челичну индустрију. Тако ће се грађанима Србије можда објаснити будућа продаја некадашњег „УС Стил“-а, неком новом „инвеститору“, уз профит од читавих 100%, за два долара. Права вредност тог једног долара износи више стотина милиона евра прикривених дугова, које је држава преузела, а које ће враћати већ и онако осиромашени грађани Србије.    

Након четири године субвенционисања страних предузећа са преко 5 милијарди евра новцем грађана Србије, председник Демократске странке заједно са својим коалиционим партнером из Г 17+ некадашњим министром Млађаном Динкићем, успео је да уништи 60.000 привредних субјеката и 41.000 занатских радњи, а сада, тобоже, води рачуна о њима.

Поражавајуће је да председник Србије злоупотребљава институцију председника државе у предизборне активности, грађењем нових „Потемкинових села“. По свему судећи заборавио  је да председник Демократске странке није исто што и председник свих грађана Србије, без обзира на политичку припадност.
Штета је што Демократска странка није оволико озбиљно радила на пољу економије, колико озбиљно ради на саопштењима за јавност, неаргументовано нападајући Српску напредну странку.

Српска напредна странка има свој план и програм за решавање нагомиланих економских проблема грађана Србије.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ