Саопштења

Саопштење за јавност - 22.03.2010.

Поред тога, Влада Србије је сигурно свесна чињенице да тржиште телекомуникација није осетило ефекте светске економске кризе као што је то био случај са остатком привреде, па се у скорије време чак очекује и раст вредности овог предузећа. Знајући све то, неминовно се намеће питање због чега режим онда непотребно инсистира да се „Телеком“ будзашто прода? Да ли представници партија на власти на тај начин покушавају још једном  да обману јавност обећавајући поново бесплатне акције од 1000 евра по глави становника, притом обезбедивши себи добру провизију и бољу стартну позицију за превремене парламентарне изборе?

Српска напредна странка упозорава властодршце да се не играју судбином једног од највећих и најпрофитабилнијих српских предузећа и не покушавају поново да лажу грађане. Такође, српски напредњаци захтевају да независне институције до краја испитају све досадашње приватизације у које је била укључена Агенција за приватизацију и да, уколико се утврде било какве неправилности, одговорни буду процесуирани.
Једина жеља режимских партија је да остану на власти, а продајом „Телекома“ обезбеде средства за финансирање превремних избора. 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ