Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 25.12.2012.

  Уколико се неком не свиђа оно што из слова закона проистиче, позивамо га да упути иницијативу за промену закона или, ако му више одговара, иницијативу за промену власти у Србији. Српски напредњаци подсећају јавност да су стуб и нервни систем сваког демократског друштва управо законски прописи, њихово поштовање и цивилизовано понашање свакога на политичкој сцени.  
Српска напредна странка ставља до знања грађанима и Крагујевца, а и целе Србије да већ дуже време имамо понуду да учествујемо у локалној власти у Крагујевцу. Зато је, између осталог, ноторна лаж да иза дешавања у овом граду стоји било ко од српских напредњака.
Подсећамо да никада нисмо, нити ћемо бити гладни власти. Нисмо се родили у фотељама и нисмо, као неки, бескомпромисно хитали за привилегијама. Да је тако, Српска напредна странка би одавно чинила власт у Београду.
Кључни принцип деловања Српске напредне странке јесу промене. Оне се не исказују у броју функција или количини политичке моћи, већ кроз промене које доносе добробит грађанима Србије. Није наш проблем ако неко, полазећи од себе, суштину свог битисања у политичком животу види искључиво кроз привилегије и лично и страначко богаћење. Ако неко има проблем са српским напредњацима, ми смо у сваком тренутку спремни за то да наш рад и поштење грађани поново оцене на изборима.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ