Саопштења

Саопштење за јавност - 30.05.2012.

Скупштинску већину у општини Сурчин формирали су Српска напредна странка, Социјалистичка партија Србије и Уједињени региони Србије и изабрали председника скупштине из редова Српске напредне странке, на легално и легитимно заказаној седници.

Никаквог хаоса од тренутка конституисања власти у општини Сурчин није било, за разлику од хаоса који је локална власт Демократске странке направила у општинској каси у претходном мандату, као и у јавним предузећима која су служила за богаћење челника ДС.
Тврдње да су радници општинске управе онемогућени да обављају своје послове, у супротности су са стварним стањем, а сви запослени у општинској управи своје послове обављају без ометања, што потврђује и извештај МУП-а.

Сматрамо да је потпуно нормално и у складу са законом да новоизабрани председник СО Сурчин има потпун увид  и могућност контроле рада органа општинске управе.
Српска напредна странка намерава да прекине досадашњи интересно-породични начин управљања управом и јавним предузећима општине Сурчин, и да са коалиционим партнерима омогући да Сурчин буде јавни сервис свих грађана ове општине, а не само оних блиских Демократској странци.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ