Саопштења

Селаковић: Антисрпски агитатор Виола Фон Крамон још једном ухваћена у лажи

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 23.02.2021.

 

Никола Селаковић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Познати антисрпски агитатор Виола Фон Крамон још једном је ухваћена у лажи у покушају да нашкоди репутацији наше земље, измишљајући постојање државних медија у Србији и све то илуструјући фотографијом билборда којим лист „Информер“ захваљује кинеском председнику Си Ђинпингу због помоћи нашој држави у борби против епидемије вируса корона. 

Србија је демократска држава у којој медији имају пуну слободу да креирају сопствену уређивачку политику, и да се захваљују коме год желе, и то је демократска тековина на коју смо поносни.

При том, госпођа Фон Крамон поменути билборд описује као плод дезинформисања и пропаганде, иако је сваком грађанину Србије јасно да наша држава дугује велику захвалност и Кини и њеном руководству на несебичној помоћи у време тешких изазова за нашу земљу.

О томе најнепосредније могу да посведоче стотине хиљада грађана Србије који су примили кинеску вакцину против вируса корона.   

Не само да госпођа Фон Крамон лаже када у српском медијском простору халуцинира државне медије, дезинформисање и пропаганду, већ је управо она један од највећих и најбесрамнијих дезинформатора и произвођача лажних вести у европској администрацији, и све то чини вођена нескривеном мржњом против Србије. 

Подсећам да је госпођа Фон Крамон известилац за самопроглашено „Косово“ у Европском парламенту, и да је немогуће разлучити да ли је одвратнија њена патолошка мржња према Србији или њена љубав из интереса према сепаратистима у Приштини.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА