Саопштења

Селаковић: Хладнокрвне убице постали су оружје оних који не бирају савезнике

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 22.07.2021.

 

Никола Селаковић

члан Председништва Српске напредне странке и министар спољних послова

 

Криминални ганг хладнокрвних убица и кољача постао је оружје у рукама оних који не бирају савезнике у борби против Србије и њеног напретка, а реч је, како о онима који Србију саплићу изнутра, тако и о онима који то чине споља.

Они који су својевремено сковали синтагму „кочничари реформи“ како би сатанизовали своје политичке противнике (иако они нису спроводили реформе већ најбруталнију пљачку Србије) данас су се, дувајући у исту трубу са Беливуком и његовом дружином, сами легитимисали као истински кочничари реформи и напретка сопствене земље.

Председник Александар Вучић имаће, уверен сам, убедљиву и пуну подршку и државе и грађана у обрачуну са организованим криминалом, али и са онима који јесу или се труде да постану политичко крило криминалних удружења.

Медијски публицитет дат лажима и нападима од стране људи, у чију бескрупулозност и бездушност након свега што су учинили нико нормалан не може да сумња, сведочи о озбиљним моралним лутањима дела наше медијске и политичке сцене.

Неки учесници политичког живота у Србији очигледно не желе или не могу да схвате да постоје ситуације у којима је држава изнад свега, односно тренуци када као људи и политички колектив морамо бити уједињени против нечега што је недвосмислена и евидентна претња читавом друштву.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА