Саопштења

Селаковић: Очекујем од надлежних органа да реагују поводом претњи Вучићу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.06.2021.

 

Никола Селаковић

члан Председништва Српске напредне странке и министар спољних послова

 

Очекујем од надлежних органа да најхитније и са највећом озбиљношћу поступе поводом најновијих бестијалних претњи председнику Републике Србије Александру Вучићу, јер не ради се овде само о очигледном угрожавању безбедности једне индивидуе и носиоца највише политичке функције, већ о нападу на читаву државу и све грађане који желе мирну, стабилну и напредну Србију.

Јасно је да је Вучић кључни покретач напретка и стабилности Србије, и очигледно је да је сметња многима који желе да нашу државу виде понижену и на коленима, а читав регион као трајно буре барута које ће неко палити по потреби и у складу са својим геополитичким циљевима.

Многи Вучићу никада неће опростити то што је чврст у одбрани Косова и Метохије и што је јасно поручио да неће ставити потпис на признање нечега што је проистекло из насиља и неправа.

Највећи грех му је у очима непријатеља Србије то што је грађанима вратио самопоштовање, понос и веру да њихова држава може бити успешнија и боља. Србија предвођена Александром Вучићем повратила је себи право на успех, и неће је зауставити ни криминалци, ни психопате нити њихови налогодавци.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА