Саопштења

Селаковић: Опозиција се одрекла суверенитета сопствене државе

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 08.02.2024. 

 

Никола Селаковић

члан Председништва Српске напредне странке 

 

У историји српског народа и државе, забележени су сви који су деловали против своје земље. На исти начин биће запамћени и лидери опозиционих странака који су се одрекли суверенитета сопствене државе и народа и за њих тражили казну.

Нема ништа грђе, а ни и срамније од чина Тепићке и Лазовића, који за сопствени народ захтевају казну, само из разлога што их на изборима нису одабрали. Уверен сам, да су грађани Србије задовољни јер их овакви карикатурални политичари неће представљати у свету нити доносити одлуке о њиховој будућности, јер је потпуно јасно да они ниједну одлуку нису у стању да доносе самостално.

У дану у коме председник Србије путује на седницу Савета безбедности УН да брани суверенитет наше државе на Косову и Метохији, као и право нашег народа на постојање и опстанак на вековним огњиштима, група политиканата у Стразбуру даје допринос урушавању суверенитета Србије и њених грађана.

Република Србија и њени грађани преживели су многе недаће, преживеће и једну резолуцију, приде.

Само је питање на који начин ће опозиција живети са својим срамним деловањем?! Међутим, за њих важи она стара народна изрека "чега се паметан стиди, будала се поноси". На нашу срећу, народ их је на децембарским изборима поставио тамо где припадају - на маргину сваког политичког али и моралног деловања, па нека се и даље поносе.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА