Саопштења

Селаковић: Реч је о најобичнијем терорисању пристојног народа

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.12.2021.

 

Никола Селаковић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Данашњи протести тобоже еколошких удружења и њихових присталица, током којих је противзаконито и противуставно блокирано више саобраћајница у Србији, показују грађанску несолидарност, изостанак демократске свести и невероватну безобзирност организатора и учесника.

Реч је о најобичнијем терорисању пристојног народа онемогућавањем слободе кретања, и док је председник сам са својим народом јутрос у Шапцу и Коренити, сада у Горњим Недељицама, где управо са људима разговара о правцима развоја Србије, други злостављају своје пристојне и радне суграђане.

Ова влада није узела паре од "Рио Тинта" већ Ђилас и његови компањони, а сад протестују и малтретирају људе зато што ми нисмо узели паре.

Само неко помраченог ума могао је да се досети да би му било корисно да у време епидемије, када од проходности саобраћаја многима зависи и живот, блокира улице и не дозвољава пролазак чак ни људима са децом.

Свима који посежу за екстремним и незаконитим средствима изражавања политичког незадовољства поручујем да је Србија демократска земља у којој ће се власт бирати на изборима и чији развој и напредак неће моћи да заустави агресивна мањина.

Апелујем на све пристојне грађане оправдано револтиране блокадама путева, да буду стрпљиви и да не наседају на провокације оних који се надају да ће некаквим превратима доћи на власт.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА