Саопштења

Терзић: Досовски кадрови нанели највећу штету Србији

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 10.02.2024.

 

Милош Терзић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Ђиласовом потрчку Милошу Јовановићу, не би био први пут да уз помоћ страних обавештајних агенција руши сопствену државу и припрема обојене револуције по мустри и приручницима Срђе Поповића. Они који су их са лево-либералним снагама ујединили те 2000. године, ујединили су их и сада. А једини циљ како Ђиласа и Шолака тако Ђиласове десне колоне на чијем је челу Милош Јовановић, јесте срушити Вучића како би срушили и ослабили Србију.

Зарад личних интереса спреман је да прави труле савезе са највећом прелетачицом на српској политичкој сцени каква је Мариника Тепић и да раме уз раме стаје да онима који пред странцима и бриселским бирократама величају лик и дело Аљбина Куртија и који сопствене ставове равнају искључиво према њему.

Сходно томе спреман је Милош Јовановић и да прихвати оно што Мариника и Ђилас пропагирају, што подразумева колективну кривицу и жиг геноцидности за српски народ уз поданички и кметовски однос према антисрпским политичарима из Европског парламента. Српски народ врло добро зна да су досовски кадрови попут Јовановића нанели највећу штету Србији након изрежираних обојених револуција, због чега смо до 2012. године захваљујући погубних политици коју су водили остали без индустрије, армије и излаза на море.

Својим антидржавним деловањем Јовановић само показује да је сваки глас за њега био глас за Ђиласа и канцерогени антисрпски утицај Виоле фон Крамон и осталих шиптарских лобиста. Дакле, што се Јовановића, Ђиласа и њихових ментора из страних амбасада тиче, на уличне револуције и мајданизацију Србије могу да забораве и зато могу само да митингују до краја живота. Србију срушити неће, јер народ који је неприкосновено уз Српску напредну странку и Александра Вучића то не да!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА