Саопштења

Терзић: Настављају се празна блeбетања НАТО потрчка Поноша

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.03.2023. 

 

Милош Терзић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Настављају се празна блебетања НАТО потрчка са антисрпском лиценцом. Ништа није потписано и то је оно што највише боли Поноша који управо пуца од муке и стреса, јер је Александар Вучић успео да одбрани виталне државне и националне интересе по питању КиМ.

На опште незадовољство овог истакнутог понизног полтрона страних агентура о признању и чланству лажне државе уопште се и не говори. Суштина договореног захваљујући Вучићу, подразумева обавеза која је наметнута Приштини и Аљбину Куртију и која подразумева моментално формирање ЗСО као гаранта опстанка српског народа на КиМ.

Опште је познато да клипове у точкове сопственој држави ставља Здравко Понош, још од дана када је дезертирао из родног Книна и оставио сународнике из Крајине на милост и немилост усташама. 

Након тог срамног чина странци су увидели да имају свог човека у срцу српског система одбране, а сва непочинства која је спровео и све што сада покушава да сакрије откриле су америчке депеше.

Немо је НАТО генерал посматрао како нам убијају народ 2004. године и то му је била једина референца за напредак у служби. Уништавао је све чега се дотакао у српској војсци понижавајући наше официре, док је стајао мирно пред НАТО мајорима.

Александар Вучић је сачувао синоћ у Охриду српске интересе по питању КиМ, али и мир који нам је преко потребан како би српска држава наставила економски напредак, јер једино економски, војни и политички снажна Србија може сачувати српски народ на КиМ и Косово и Метохију у саставу српске државе.

То је све оно што слуга странаца, најгори Начелник генералштаба у историји српске војске и доказани дезертер Здравко Понош никада није и неће разумети.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА