Саопштења

Терзић: Ослободио је Вучић Србију од досовског лоповског лудила

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 18.09.2023.

 

Милош Терзић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Ослободили су Српска напредна странка и Александар Вучић Србију од досовског лоповског лудила. У њихово време народу у Србији је пуцао филм због корупције и лоповлука оличеног кроз спроведене пљачкашке приватизације уз помоћ којих су представници ДСС-а пунили своје џепове, и то све у тренуцима када је Србија пропадала и политички и економски и војно.

Немо је Јовановић посматрао погром и протеривање нашег народа на Косову и Метохији 2004. године, као и одвајање Црне Горе, што је претходило самопроглашењу независности лажне државе, на шта су тада представници марионетског режима у Београду одговорили само једним оштрим саопштењем. Притом су до 2012. године низали само поразе по питању Косова и Метохије, а да нису успели да издејствују ниједно отпризнање за разлику од Александра Вучића, чијом је заслугом и вештим дипломатским умећем 28 земаља донело одлуку о повлачењу признања лажне државе.

У свим тим дипломатским и политичким поразима које смо доживљавали учествовао је и ДСС чију политику данас баштини Милош Јовановић. Настављајући традицију катастрофалне досовске политике и данас се труде да униште државу протестујући на улицама Београда, раме уз раме са хрватским вијећницима и Алијиним снајперистима, убеђени да ће их странци поново без политичке воље народа као и 5. октобра довести на власт.

Све наведено доказује кукавичлук "Новог ДСС-а" и Милоша Јовановића и разобличава њихове намере и жељу да у Србији дође до црногорског сценарија на који се често позива његов коалициони партнер из антидржавног блока Бошко Обрадовић, како би странцима омогућили уцењивачки потенцијал и како би нам странци поново формирали Владу у лобијима хотела, а све са циљем да Јовановић поново заседне у фотељу, а Бошко да опет отима из Колубаре.

Једно је сигурно, сви заједно су у колони против Србије и сви ће се за дан ујединити, и ови квази леви и квази десни, а све зарад личних интереса. Уколико би се они поново вратили на власт, од Србије и Косова и Метохије ништа не би остало, а народу би опет скидали кожу са леђа, као што су и радили до 2012. године. Што се тиче изборних услова, они нису били никада бољи у Србији и то захваљујући Српској напредној странци. Дакле, како смо их побеђивали по њиховим изборним правилима до сада, тако ћемо побеђивати и на првим наредним изборима, јер грађани пре свега цене одговорну и озбиљну политику коју спроводи тим Српске напредне странке и Александар Вучић, а која подразумева очување српских националних вредности на Косову и Метохији и даље економско и војно оснаживање српске државе.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА