Саопштења

Терзић: Поношу смета свако јачање српских оружаних снага

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 27.03.2023. 

 

Милош Терзић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Једина референца НАТО слуге Здравка Поноша јесте разарање српске војске по лиценци страних служби које су га за то школовале, те му сходно томе смета свако јачање српских оружаних снага као и попуњавање наших специјалних јединица.

Ништа неочекивано од другосрбијанског генерала, заслужног за укидање најславнијих јединица српске војске, укључујући и легендарни Приштински корпус што му Срби са КиМ никада неће заборавити и опростити.

Уз то је понижавао српске официре и био један од најзаслужнијих за предају нашег војног руководства у Хаг. Ловио је Понош оне који су се часно борили за КиМ и бранили Србију, и понизно их испоручио својим шефовима и то у кесама и пиџамама, без налога и знања њихових породица.

Све што је Понош као главни представник страних амбасада успео да испреговара током своје "војне" и политичке каријере, јесу станови и гараже на Врачару. То је била његова цена за дезертерство из родног Книна када је оставио своје земљаке на милост и немилост усташама. Исто се тако кукавички понео и када су нам убијали народ на КиМ током погрома 2004. године, јер станови и гараже на Врачару су му ипак били једини приоритет и тако доказао да га је увек било баш брига за наш народ.

Опет је дошао у своје природно окружење па сходно томе формира антисрпски блок, јер за друго и није способан, а и да јесте ментори из страних амбасада, не би му дозволили. Недостаје му време досовског лудила када су он и њему слични уништавали Србију војно, економски и политички, зарад личних интереса.

Пуца од муке и стреса НАТО генерал, јер је Александар Вучић оснажио српску војску и спречио њено уништење што је био задатак Здравка Поноша. Боли га и то што је Вучић по питању КиМ одбранио српске националне интересе и сачувао мир што ће нам омогућити да се и у будућности радујемо економским и политичким победама уз додатно снажење наше армије и то никакви НАТО генерали и слуге попут Поноша неће моћи да промене.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА