Саопштења

Тодоровић: Ђилас и његови плаћеници уједињени у жељи да поново краду

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ  / 14.10.2021.

 

Ђорђе Тодоровић

народни посланик

 

Данашња конференција тајкунских бљувотина за тајкунске медије показала је да лажови, лопови и сецикесе из бившег режима и даље једу из истог корита. Хорде плаћеника и лешинара, које је њихов похлепни газда послао да поново туку по институцијама Републике Србије, изабрале су прави тренутак - ако питате Куртија. И јасно је свима да ова синхронизована акција има само један циљ: ослабити позицију наше државе на Косову и Метохији, и овај пут кроз операцију рециклаже судски оверених лажи. А шта кажу за народ? Ма, баш их брига за народ!

Из петних жила се упиру тајкун и његови плаћеници из којекаквих кикирики странака, а сви до једног на платном списку тајкуна, улажу надљудске напоре како би одбранили себе, свој лоповлук, свог Куртија и своје пријатеље наркодилере. Верују да ће управо на тај начин извршити притисак на власт да монструми буду на слободи? Или да сви забораве на Ђиласове "позајмице" и рачуне по свету? Или можда на дивљање РОСУ? Тешко је данас Ђиласу и Мариники, јер нема ко да им обавља прљаве послове: од протеривања новинара из Панчева, па све до нових нереда на улицама. Неће разбојнике више у њиховом злочину према Србији да прати нико. 

Уједињени у незаситој жељи да поново краду, отимају и пљачкају грађане Србије неће се такви либити да уђу у коалицију и са црним ђаволом, као што видимо и чујемо. На том путу смета им највише Александар Вучић. Он је непробојна баријера њиховом пакленом плану. Смета им што држава коју Вучић предводи није слаба као што је била 2004., 2008., 2011. године, кад је са њом радио свако шта је хтео. Таква Србија би данас једнако добро дошла Ђилас, колико и Куртију. Смета им зато свима препорођена, јака, успешна Србија, која са председником Вучићем данас ређа победе. Новост за зликовце, све скупа, гласи - и наставиће да побеђује. Не можете јој ништа, ту ни ваши милиони не помажу.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА