Саопштења

Томић: Ђиласовска политика ради на подели друштва на подобне и неподобне

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 24.08.2021.

 

Зоран Томић

народни посланик

 

Ако неко у Србији ради на подели друштва на подобне и неподобне, то је Ђиласовска политика и његова магла - машинерија зла. Јасно је свима да су, у време док су жути тајкуни харали овом земљом, сви грађани дељени на подобне и неподобне жутој власти. Тад је примат био да се тајкуни богате и да пљачкају грађане, а правда је важила само за њих. Тако су и правосуђе приватизовали, па судије и тужиоце делили на партијски подобне и неподобне. Подобнима давали решења за стално, а неподобне остављали на улици без посла, као што су чинили у пљачкашким приватизацијама наше економије. Исту поделу би да нам наметну и данас. 

После 2012. године Србија је кренула путем опоравка и демократије, институција које раде свој посао и нема поделе на подобне и неподобне. Свако ко жели да помогне да Србија напредује добијао је и добија шансу и данас, јер само уједињени можемо учинити Србију бољим местом за живот. Данас судство, тужилаштво, полиција, сви раде свој посао у складу са законом и овлашћењима и то је доказано у више наврата, па како у случају Борка Стефановића, тако и у случају Гаге Антонијевића. Нападачи на Борка Стефановића су одмах приведени, процесуирани и органи раде свој посао. Председник Александар Вучић је одмах реаговао на напад, осудио га и упутио јасну поруку да органи треба да раде свој посао и да нема повлашћених у Србији. Ђилас па и Стефановић нису се огласили да осуде бескрупулозни напад на Антонијевића. Напротив. То је јасан сигнал да Ђиласовце не интересује кад страдају неподобни за њих и њихову политику пљачке, и одмах су дали налог својим медијима да бране батинаша и изокрену оно што је читава Србија видела. Јер они одређују ко "треба" да буде пребијен. Не би чудило да изађе чланак како је Антонијевић претукао Бјелогрлића, а потом себи нацртао подливе и модрице да би изигравао жртву. До те мере су спремни да иду у свом лудилу како би оправдали свој однос према неистомишљеницима. Пре свега, однос према Александру Вучићу. 

Грађани Србије виде одлично шта се дешава, ко ради у чијем интересу и ко има резултате, а ко продаје маглу. Џабе им твитери и друштвене мреже, грађани цене рад и резултате човека чија политика је подигла плате и пензије, допринела да се млади враћају у Србију и да имамо до краја године 15 саобраћајница које ће се градити. За њих је тај човек лудак, али за грађане Србије биће херој и лидер каквог Србија заслужује. И којег ће да брани од Борка, Ђиласа, њихових батинаша и фашиста, у то будите сигурни.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА