Саопштења

Томић: Још један бедни покушај да се страни фактор меша у политику Србије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 08.02.2024.

 

Зоран Томић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Данас смо видели још један бедни покушај да се страни фактор меша у политику Србије. Доказано је да појам демократије по њима и њиховим тајкунским послушницима у Србији није иста за све. У њихове изборе, вољу грађана нико не сме да се меша, код њих је насиље над народом дозвољено и да се на силу гуши борба грађана за бољи живот.

Кад народ Србије на изборима каже шта мисли, подржи политику Вучића која јача њен утицај на међународном плану и кад брани своју одлуку онда то није демократија, већ морају да се мешају својим резолуцијама да би своје пулене подржали.

Јасно, улагало се у њих, пропаст и пљачку Србије и сад инвестицију бране. Народ Србије осуђује такве двоструке аршине, а посебно оне којима је туђа столица дража од српске. То раде баш на дан кад се Вучић у УН бори за Србе на Косову и Метохији. Зашто се тајкуни нису данас за то залагали у Европском парламенту? Нису јер су они наш народ и јужну покрајину давно отписали и дали терористима. Народ све види и памти и народну вољи нико неће променити.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА