Саопштења

Томић: Мрзитељска опозиција постаје све нервознија

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 24.05.2023.

 

Зоран Томић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Како се приближава дан великог окупљања грађана Србије где ће на скупу "Србија наде" народ из целе Србије показати подршку за све напоре и резултате политике председника Вучића и да је судбина Србије у рукама грађана, мрзитељска опозиција постаје све нервознија. Невиђену кампању мржње против Вучића, напредњака и свакога ко се одлучи да само помисли и подржи пристојну, нормалну и слободарску Србију, та машинерија удара! Тога нису поштеђени ни легенде спорта, науке, културе Србије, али апсолутно нико ко није на њиховој мрзитељској страни. Злоупотребљавају трагедију да би себе промовисали, извукли грађане на улице и приказали као своју подршку. Нема грађанина у Србији ко подржава насиље, али искрено и реално свако пристојан и нормалан је против насиља и гнуша се над тим. Насиље једино промовишу они мрзитељи из опозиције који то користе као свој инструмент за долазак на власт, али не путем избора, јер како сами кажу на изборима Александра Вучића не могу да победе.

Данас се нашао позваним тајкун Драган Ђилас да говори о скупу против насиља, он који је доказани насилник што у приватној режији, то и према грађанима Србије. Човек који је отео деци површину за игру да би постао отац ријалити програма у Србији, не може да буде човек који је против насиља. Човек који прети часном полицајцу јер га је засутавио због прекшраја који је учинио, или као крадоначелник Београда да шаље људе да прете незадовољном грађанину који се обратио само са циљем да укаже на проблем, не може бити борац против насиља. Машински мозак почео да презубљује често, па тако данас каже да је организатор протеста на коме су се грађани сами позвали? Значи поруке које упућују преко скупштинских говорница, њихових медија и друштвених мрежа нису позиви него су шта? Говоре о неком паду Александра Вучића и СНС, а заборављају да су грађани ти који одлучују о Србији, не више тајкуни и амбасадори. Толико мрзе све пристојно у Србији, да су људе који ће из целе Србије доћи у Београд 26. маја на скуп већ прогласили за сељаке, провинцијалце, сендвичаре и робове. То су заправо јасни њихови погледи на остатак Србије, ван круга двојке, јер су се тим кругом само и бавили, што и данас настављају.

Нема потребе да се правдају грађанима да су неки добронамерни људи, јер то нису, а претњама које се упућују на мрежама о блокадама путева грађанима из Србије за скуп 26. маја, њихови апели да се скуп не одржи и спиновање да је некакав контрамитинг само потврђује о каквим нељудима је реч. Они који грађане доводе у Београд да блокирају Газелу и тврде да ће остати до испуњења захтева први су побегли кућама да спавају, а грађане оставили на цедилу. Тако су урадили и 2008. године кад закуцала економска криза. Тешили људе да је развојна шанса, па их оставили на улици да се сналазе за себе. Као утешну награду увели ријалити програме, кич и шунд да би грађане замајали и одвукли од проблема које су направили. Никада више! Зато за два дана Србија долази у Београд на највећи скуп икада где ће јасно показати да су за Србију која се бори за своје интересе, грађане, Косово и Метохију, привреду, радна места, бољи животни стандард, животну средину и своју будућност и подрже Александра Вучића који је људима ту наду улио својом политиком и резултатима. Живела Србија!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА