Саопштења

Томић: Није народ заборавио топљење тенкова и сакаћење војске

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 01.04.2023.

 

Зоран Томић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Унервозила се тајкунска и мрзитељска опозиција па сад кренула са неколико циркуских каравана по Србији. Последњи у низу је овај шарени караван где су се скупили лажне демократе, дезертер Понош и лажни еколози да по Србији говоре о некој промени система? Каже дезертер Понош да је најважније за грађане да се Вучић скине са власти на републичком нивоу, јер на локалу није добро због могуће опструкције?! Тај исти Понош, који је као кандидат тајкуна и глупана био на председничким изборима, изгубио је исте са четвороструко мањим бројем гласова од Александра Вучића и то уз сву машинерију магла индустрије и новац, који су упумпавали у кампању и од унутрашњих, али и спољних спонзора. Победио га је на изборима јер се бори за Србију, за радна места, инвестиције. Нема града у Србији где није дошла нека инвестиција, изграђена саобраћајница или урађено нешто да се живот грађана унапреди. Није народ заборавио топљење тенкова и сакаћење војске, зна народ да таква судбина чека и Србију са НАТО генералом Поношем на челу!

У сваком месту у Србији које обиђе, Александра Вучића сачека велики број људи да га поздрави и подржи у његовој борби, али и укаже на проблеме које треба решавати. Он се не стиди да дође међу грађане и да разговара, а опозиција долази да би се сликала, направила маркетинг по инструкцијама страних агентура које их уче како да руше своју државу. Резултат и разлика између жутих нерадника, лопова и мангупа са једне стране и политике просперитета и напретка Србије Александра Вучића са друге се јасно види. Народ је жуте тајкуне скинуо са власти 2012. године, а данас на изборима губе убедљиво од Вучића, и то кад скупе храбрости да на исте изађу. Каже НАТО генерал Понош да је у Врању скупио 720 потписа за формирање своје странке, за коју је лого украо од Кола српских сестара, а са друге стране Вучића на скупу у Врању сачекало 10000 грађана. То значи да ће на следећим изборима Понош још убедљивије да изгуби. Колико му је уопштено стало до Србије, до одбране Косова и Метохије указује и порука коју шаље, да га локал не занима, Србија га не занима, само га занима да се Вучића реши, то је његов циљ.

Само нека овај шарени циркус дезертера Поноша, жутих тупана и лажних еколога настави своје путешествије по Србији, нека се раскринкају сами пред мало грађана који их и слушају, јер остале су својим незнањем, глупошћу и сујетом већ одбили од себе. Србија у њихове канџе да упадне поново неће!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА