Саопштења

Томић: Председник Вучић Србију издати неће

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 18.03.2023.

 

Зоран Томић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Док се Александар Вучић бори за бољитак и напредак Србије, антидржавна опозиција све ради како би Србију на том путу спречила. Јуче је председник обишао Сремски округ где су сви грађани Србије имали прилике да виде шта је све урађено како би се тај део Србије унапредио. Од сивила и губитка наде у будућност, данас су грађани оптимисти, јер виде око себе шта је све урађено. Километри путева, нове фабрике, Фрушкогорски коридор који се гради, инвеститори који долазе све су то знаци да за Србију постоји светла будућност јер има лидера који се за њу бори. Зато нас не чуди да је у Срему на завршном скупу преко 10.000 људи дошло да поздрави председника и да му пружи подршку у политици коју води. Подржавају га јер је истрајан борац, који се не предаје, који не обмањује грађане, већ се на свим пољима од дипломатије, преко економије и безбедности бори за Србију. Јуче су грађани указали јасну поруку председнику да данас у Охриду нема предаје, да је народ уз њега да се за Србију и наше Косово и Метохију бори.

Са друге стране имамо Двери, Заветнике, ПОКС и Нови ДСС заједно са Народном странком који све чине да Србију спутају. Њима су најбитније функције, како доћи до власти уз што мање муке. Кад је била прилика да се докажу народу, они су на том задатку пали. Тако је ДСС дозволио да се 17. марта деси страшан погром над нашим народом на Косову и Метохији. Потом су разговарали са представницима Приштине 2007. године и видели смо докле су ти разговори довели, до једностраног проглашења лажне државе. Уместо да се боре за наш народ који им је тад указао поверење, они су га изиграли и као кукавице вратили мандат народу, да би на изборима изгубили и себе опрали сваке одговорности. Онда на сцену долазе ови паметњаковићи из ДС који су се сад разјединили. Тадић и његов ученик Јеремић су показали своје незнање и незаинтересованост за Србију, па су доносили одлуке мимо воље народа и без ичије консултације. Данас ти исти паметњаковићи се фолирају наводно како им је много стало до мишљења грађана. Заборављају да су ти грађани своје мишљење већ показали и то на изборима тиме што су подржали Александра Вучића, његову политику и њему указали поверење да Србију води, а не фолерима, незналицама и лицемерима којима је само власт битна да би себе задовољили и обезбедили. Џабе се Бошко Обрадовић и Милица Ђурђевић Стаменковски труде својски да себе прикажу као нове наде политичке сцене, јер народна пословица каже, са ким си такав си. Кад су они себе могли да нађу у друштву са Вуком Јеремићем чији је ментор Борис Тадић непоносни бивши председник Србије, Милошем Јовановићем коме су ментори били Слободан Самарџић и вечито необавештени Војислав Коштуница, а притом су неки споразуме са народом потписивали заједно са Драганом Ђиласом и нема коју амбасаду нису обишли да би добили инструкције како се власти домоћи мимо воље народа.

Џаба им сви перформанси, лажи, спиновања и статуси на друштвеним мрежама, народ неће прећи, а Александра Вучића неће омести у борби коју води за наше Косово и Метохију у Охриду. Зато данас са неизвесношћу чекају вести из Охрида, јер знају да ће их Вучић опет разочарати. Неће бити никакве капитулације Србије, нити ће признати лажну државу, сва њихова надања пашће у воду и опет ће морати да се врате за сто, нове лажи да смишљају. Нека запамте једном за свагда, Александар Вучић Србију издати неће! За разлику од њих, он веру не продаје за вечеру! Зато је народ уз њега и пуна подршка у борби коју води за Србију.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА