Саопштења

Весић: Када мафијаш и убица постане блогер

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 20.05.2023.

 

Горан Весић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Ратко Кнежевић је ђубре и људски олош које је против Зорана Ђинђића креирало лажну дуванску аферу. Пре тога трчао је за Ђинђићем по Вашингтону тражећи посао за једну фабрику цигарета. Када ништа није добио покренуо је кампању и аферу која је завршила убиством Зорана Ђинђића. Медијску припрему за убице урадио је Ратко Кнежевић.

Кнежевићеве оптужбе треба схватити озбиљно. Када Кнежевић некоме нацрта мету, после његових речи према тој особи путују меци. Као у случају Зорана Ђинђића. Једна балканска тајна служба регистровала га је као сарадника под именом "гринго".

Када је Ратко Кнежевић против неког увек знам да је исправан јер из уста овог људског олоша говоре мафија и убице.

Док је Александар Вучић председник Србије овај олош не може да мешетари по нашој земљи. Не тако давно, док је Србијом владао Борис Тадић, а министар спољних послова био Вук Јеремић овај олош и инспиратор Ђинђићевог убиства био је њихов радо виђен гост у Београду. Они су његови лобисти и данас, као и Дамир Фазлић.

Нема велике разлике између тога да се објави блог Ратка Кнежевића или Ђинђићевих убица Милорада Улемека или Звездана Јовановића. Зато треба да буде срамота оне који овом криминалцу и убици дају медијски простор.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА