Саопштења

Вратите све што сте опљачкали

Српска напредна странка поручује Демократској странци да грађани, колико год демократе мислиле да пате од колективне амнезије, не заборављају, и неће заборавити, све њихове пљачке, отимачине, уништавања свих јавних предузећа, од локалног до републичког нивоа, све ортачке комбинације ДС функционера, сва она намештања тендера, и криминал и корупцију, на сваком кораку, и у свим сферама друштва.

Да ли заиста мислите да су грађани заборавили да сте нам ви, тако способни и препоштени, 2012. године оставили за собом стопу незапослености од „само“ 26.1 одсто, а да је у време када сте ви дошли на власт 2008. године, износила 14.4 одсто?

Да ли стварно верујете да смо сви тако кратког памћења да се не сећамо да је за време владавине ДС-а, само у периоду од 2008-2012 године 400 хиљада радника остало на улици, док сте своје чланове и симпатизере запошљавали искључиво у јавни сектор, па вам сада смета и најављена реформа истог?  

Нисмо заборавили ни то да је за све то време у Србији никла шума компанија ДС функционера које су, ето, сасвим случајно, завршавале године екстра профитом, док су јавна предузећа, под вашим кадровима, правила холивудске губитке.

Вратите грађанима и држави Србији све што сте опљачкали, па ћемо онда да разговарамо ко чије дугове мора да плати, и како то ви од инвестиције вредне преко три милијарде евра видите само макету.СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА