Саопштења

Вучевић: Србију су скупо коштали "памет и поштење" Вука Јеремића

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 11.09.2020.

 

 Милош Вучевић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Кад год се јави Вук Јеремић и помене дипломатију грађани ce одмах сете како се он „борио“ за интересе Србије. Сете се његових „дипломатских активности“ које су из свог џепа плаћали, сете се Тадићевог министра коме је домет борбе за Србе и Србију био шврћкање по белом свету и баханалије у луксузним хотелима и приватним авионима.

Током петогодишњег мандата на месту министра спољних послова Вук Јеремић је на луксузна путовања потрошио „само“ 3,6 милиона евра из буџета Републике Србије, и то му је било мало, па се дружио и саветовао са међународним криминалцима.  И свима је одавно јасно да је новац, живот у луксузу, једино што Јеремића занима.

„Успехе“ Јеремићеве дипломатије и дан данас славе албански лобисти и сепаратисти, јер је у време његовог „патриотизма“ независност Kосова признало „само“ 90 земаља света. Исти тај Јеремић очигледно не може да прежали да откад се он и његови шефови, Тадић и Ђилас, ништа не питају 18 земаља је повукло признање независности, и из неповратне пат позиције Александар Вучић вратио је питање Kосова и Метохије од готове приче на дневни ред.

Скупо су  Србију коштали „памет и поштење“ Вука Јеремића, који је своју политичку каријеру сам најбоље описао када је уз одвратни смех поносно изговорио: „Је*али смо мајку Србији“.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА