Саопштења

Вучић: Честитам Иштвану Пастору на избору за председника СВМ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 21.05.2023.

 

Александар Вучић

председник Српске напредне странке

 

Поштовани г. Пастор, драги Иштване,

Примите срдачне честитке на поновном избору за председника Савеза војвођанских Мађара, уз искрене жеље да и током овог мандата наставите да радите на добробит грађана, озбиљно и одговорно као и до сада, како бисмо заједно изградили још чвршће везе између Срба и Мађара и убрзали снажан замах напретка целе земље.

Огромна подршка и углед који уживате у народу, а који се огледа у најширем легитимитету и поверењу које Вам грађани дају, представљају најбоље признање и потврду Вашег самопрегорног рада и искреног залагања за бољи живот људи и стабилну перспективу за младе генерације, као и за свеобухватну афирмацију и очување мађарског идентитета у Србији. Таквим богатством се Србија поноси и на њему ћемо наставити заједно да радимо.

Ваша спремност да преузмете одговорност и поделите терет сваке тешкоће и изазова са којима смо се као земља суочавали током дугог низа година, као и труд који улажете у јачање укупне стабилности и економског напретка наше земље, обогатио је и учврстио међусобно поверење, пријатељство и везе српског и мађарског народа, а тиме и Србије и Мађарске. На тим темељима узајамног поштовања и разумевања, које сте Ви међу првима поставили, почивају и данашњи односи између Србије и Мађарске, који никада нису били бољи.

Ваше политичко искуство, знање и енергично залагање за добобит свих грађана, представљају јак ослонац и подстрек за све нас који настављамо да се боримо за мирну, стабилну и просперитетну Србију.

Још једном Вам честитам на избору за председника СВМ, уверен да ћемо заједничким снагама остварити нашу визију јаке Србије, која је кућа свих нас који је волимо.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА