Саопштења

Вујичић: Србија памти како су оставили на цедилу Србе на КИМ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.03.2023.

 

Данијела Вујичић

народна посланица 

 

Антикосметска снајпер опозиција је вечерас у Београду одржала скуп под називом „Србија памти, брани, не да“, и у једном су у праву - Србија памти како су оставили на цедилу Србе на КИМ током мартовског погрома и како су Грачаницу, Богородицу Љевишку или Девич бранили “храбро” с Теразија или Париза, док су нас убијали и прогонили и палили нам домове.

Милица лажовчина, Бошко батинаш и Милош француз бране КиМ главом на тацни Александра Вучића. Ова минорна група је опозит самој себи не председнику Вучићу.  Бране КиМ од кога? Од Александра Вучића који је 17. марта 2004 године био са Србима на КИМ, који 10 година исправља погубне грешке бивсе власти ( савезника ове групе очајнички и нарикаче ), који је обновио 35 манастира и цркава у погрому спаљених и  порушених светиња.

Нити Милица зна где је Трепча али ће мерцедесом до Грачанице, нити је Бошко чувао од паљења Архангеле 17. марта 2004. у Призрену, али ће спалити Председништво на ломачи, нити Милош Француз зна где је Љевишка али Нотр дам брани да не капитулира у матичној земљи.

Одбраниће КиМ као што су га И бранили 2004. и 2008. - када француски петао Милош буде најавио зору у Приштини Бошко убеди Куртија да потпише да је за ЗСО, а Милица каже да је видела дим из Трепче који је најавио њено пресељење у Грачаницу.

Александар Вучић ни де фацто ни де јуре неће признати КИМ нити било шта потписати. Више од 2 милиона људи је дало легитимитет председнику да се бори за сваког Србина, а овој групи је 2 % довољно да неће моћи ни себе да одбране.

Да није дошао Александар Вучић ми данас не бисмо имали ни шта да бранимо, ни чему да се враћамо.

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА