Саопштења

Вујовић: Ђиласова опозиција доказала да су слуге страних фактора

Деструктивна и личним интересима подстакнута акција коју представници опозиције воде ван граница наше земље, бескрупулозно блатећи Србију и њеног легитимно изабраног председника, поново је потврдила да бивши режим не преза ни од чега како би се мимо воље већине грађана дочепао власти, изјавила је данас потпредседница Главног одбора СНС Ирена Вујовић.

У овом одсудном тренутку када сви грађани Србије треба да се уједине на бранику територијалног интегритета наше земље, заједно са нашим председником Вучићем који се у УН свим силама бори за српски народ на КиМ, Ђилас и шака проданих квазиполитичара користи моменат за своје политичке циљеве. Резолуција која је данас донета не само да не подржава демократске вредности у целини, имајући у виду да је изборни поступак протекао уз најмање примедби, већ доводи у питање посвећеност европским вредностима самих европских институција.

У специјалном рату који се води у циљу разарања Србије и потчињавања свих њених грађана, Ђиласова опозиција је доказала да су слуге страних фактора који желе да омогуће сецесију Косова и Метохије.

У овом моменту је неопходно да се сви ујединимо. Не смемо да поклекнемо. А искрено се надам да ће и грађани који су гласали за ове политичке отпаднике схватити да су били заведени њиховим лажима и обманама.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА