Саопштења

Вујовић: Тајкунски политичари виде савезнике у убицама

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 22.07.2021.

 

 

Чланица Председништва Српске напредне странке Ирена Вујовић изјавила је да се свака подла и малициозна лаж, па макар она долазила и од тешких криминалаца против којих се води истрага за најмонстуозније злочине, користи за напад на председника Србије Александра Вучића и дестабилизацију државе.

Нормалним и пристојним грађанима је јасно да су бескрупулозне лажи вође озлоглашене криминалне групе које су се појавиле у опозиционим медијима, ноторна неистина. Ужасава то што тајкунски политичари, по чијем налогу се води најпрљавија кампањa против председника Вучића и његове породице седам дана у недељи, у политичкој борби виде савезнике и у тешким криминалцима и убицама.

Да није било одлучости државе и председника Вучића, Беливук и чланови његове криминалне групе не би били иза решетака, већ на слободи. Било какво довођење председника и његове породице у везу са организованом криминалном бандом, осим што је малициозно и бесмислено, крајње је опасно и недопустиво.

Очекујем од правосудних органа да ће савесно обавити свој посао. Криминал није јачи од државе, а Србијом више не управљају политичке марионете већ је довољно снажна да се обрачуна са свима који су мучили и убијали људе, мислећи да за то неће одговарати.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА