Саопштења

Жарић Ковачевић: Борко Стефановић наноси штету нашој држави

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.09.2023.

 

Јелена Жарић Ковачевић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Борко Стефановић, који се показао лоше када је имао прилику да се бори за Србију, сада приговара на начин на који Александар Вучић води спољну политику.

Наводећи лажи, обмањујући грађане Србије како ће "напредњачком режиму доћи крај" ако Србија уђе у ЕУ, само наноси штету нашој држави, коју је одавно показао да не поштује.

Држава се труди да истраје на свом европском путу, у Народној скупштини се усвајају закони који су усклађени са правилима ЕУ и Стефановић то, као народни посланик, врло добро зна. Такође је знао да мора много јаче да се бори за Србију док је био шеф Преговарачког тима за Косово и Метохију за време власти Бориса Тадића, а не да дозволи да буду уведене границе на Јарињу и Брњаку. Лицемерна је та накнадна памет и потпуно одсуство савести.

Борко Стефановић, који је био високи функционер партије и власти која је синоним за криминал и корупцију данас прича о корупцији, притом не износећи ниједан једини доказ. Просто таргитирање Александра Вучића неће му донети никакве гласове, јер српски народ памти ко је затварао фабрике, продавао у бесцење и људе остављао на улици, а ко је Србију подигао из пепела и учинио је стабилном, јаком и поштованом у међународним круговима.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА