Вести

120+ месеци рада у корист грађана

Српска напредна странка, предвођена председником Александром Вучићем, 21. октобра прославила је десет година постојања, а тим поводом Служба за информисање СНС припремила је билтен "120+" у којем су наведени  највећи успеси који су постигнути у Србији у последњих десет година, односно током претходних 120 месеци.

Тако је, током једне деценије постојања Српске напредне странке и шест година вођења Србије и вредног рада у корист грађана, у нашој држави постигнута фискална консолидација, почеле су да пристижу инвестиције из целог света, интензивно се обнавља инфраструктура, друштвена брига доведена је на висок ниво, драстично је подигнут међународни углед државе, много пажње посвећује се нашем народу на Косову и Метохији и квалитетнијем животу становништва јужне српске покрајине.

Током претходних десет година, унапредили смо све сфере живота, тако да данас у Србији имамо значајна улагања у културу, у ефикаснији рад припадника полиције и одбране, затим у правосуђе, спорт, иновације и науку, а посебно велике помаке бележимо у Београду, који је претворен у велико градилиште и трансформише се у привредни и туристички центар овог дела света.

Нашем билтену дали смо име "120+" јер желимо да поручимо грађанима да све што је постигнуто није довољно, и да настављамо даље са вредним радом и борбом за бољи живот свих грађана и залагањем за модерну, уређену, европску Србију.

 

 

Погледајте билтен