Вести

Акција „Помозимо комшији“ наишла на одличан пријем код грађана широм Србије

Сходно временским приликама и хладним данима, акција Српске напредне странке „Помозимо комшији“ и данас се одвија без престанка широм Србије. Поред активиста СНС-а, све је више суграђана, нарочито млађих, који се прикључују акцији.

Активисти Српске напредне странке ОО Звездара наставили су своје активности у виду чишћења снега и обиласка својих суграђана. Без обзира на ниске температуре, активисти су се ставили на располагање својим комшијама и очистили прилазе стамбеним улазима, двориштима, вртићима, домовима здравља, средњим и основним школама, факултетима, месним заједницама, Црвеном крсту, и другим установама од значаја за грађане.  Акција је највише усмерена према старијима и болеснима, па су активисти обишли старије комшије, помогли им у набавци намирница, лекова и осталих неопходних ствари.

На Новом Београду, активисти СНС-а су још једном показали солидарност са комшијама којима је помоћ најпотребнија. Тако су, у оквиру акције "Помозимо комшији" обишли старије суграђане и најугроженије породице на Старом сајмишту, и однели им пакете са најосновнијим прехрамбеним намирницама.

Чланови ОО СНС Младеновац данас су заједно са омладином СНС, функционерима и запосленима у општинској Управи, очистили део пута и прилаз дворишту куће болесног суграђанина у Баташеву. Имајући у виду да је реч о породици лошијег материјалног стања, која је и корисник социјалне помоћи, овом домаћинству уручени су пакети хуманитарне помоћи. 

Чланови ОО СНС Лапово су очистили неприступачне прилазе око зграде општине Лапово, док су напредњаци у Бору чистили степениште испред Дома културе.

У Белој Паланци, активисти СНС-а очистили су прилаз од снега и леда испред филијале Републичког фонда за здравствено осигурање, обезбедили и превоз до Пиротске болнице мештанину села Вргудинац коме је био неоходан здравствени преглед лекара специјалисте. Такође, обављено је допремање основних животних намирница, лекова, као и превоз до лекара.

Српска напредна странка наставља са овим активностима у складу са потребама грађана, којима је помоћ најпотребнија током хладних дана, и још једном захваљујемо свима који учествују у акцији „Помозимо комшији“.

 

 

 

Фото галерија