Вести

Активисти СНС широм Србије и даље активни у акцији „Помозимо комшији“

Активисти СНС ОО Савски венац данас су корисницима  Народне кухиње у Ломиној улици донирали топлу обућу, одећу и ћебад.

У Инђији активисти СНС-а настављају да одговарају на позиве суграђана којима је помоћ неопходна. Данас су, у оквиру акције „Помозимо комшији“ обилазили своје старије суграђане и суграђане  слабијег материјалног стања, којима су обезбедили основне животне намирнице, а оним комшијама који користе одређену терапију помогли су  у набавци лекова.

У Врбасу, у насељу Савино Село, активисти СНС-а посетили су незапослену, самохрану мајку двоје деце. Том приликом су породици уручени пакети намирница и поклона за децу.

Активиста ОО СНС Чукарица, иначе физиотерапеут, наставља са кинезитерапијом у оквиру рехабилитације болесне суграђанке, којој тиме много помаже у опоравку. У насељу Церак, напредњаци су посетили комшију оболелог од мултипла склерозе, којем су помогли у подизању рецепта и неопходних медицинских помагала.

Српска напредна странка захваљује свима који учествују у акцији „Помозимо комшији“, и позива све оне који желе и могу, без обзира на пол, верску и националну припадност, да се прикључе акцији.