Вести

Активисти СНС широм Србије и данас у акцији „Помозимо комшији“

У Сенти су активисти током викенда, у оквиру акције „Помозимо комшији“ делили пакете социјално угроженим суграђанима.

Активисти СНС Чукарица су у насељу Рушањ, из својих личних средстава, издвојили новац и купили одећу комшији којем се услед лоших електричних инсталација запалио гардеробер.

У Инђији су активисти СНС-а обишли старије суграђане, као  и суграђане слабијег материјалног стања, и помогли им у допремању намирница, а у месту Јарковци.

Унија младих СНС Сурдулица и Савет за социјална питања посетили су дом за стара лица.

Том приликом су поразговарали са корисницима, уручили им скромне поклоне и провели са њима пријатно јутро. Поред солидарности и емпатије, циљ ове акције је и буђење свести о значају бриге према старијм лицима, као и разбијање предрасуде о старачком дому. Унија младих и у наредном периоду ће се трудити да организује још многе сличне акције.

ОО СНС Врбас организовао је током викенда посету једној социјално угроженој породици, и том приликом им набавили средства за хигијену, неопходне намирнице и гардеробу.

Активисти СНС ОО Савски венац обишли су данас старији брачни пар из Делиградске улице, и  понудили им помоћ око набавке намирница и осталих потребштина, на чему су они веома захвални. Пар је рекао нашим активистима да им помоћ није потребна, али им је веома  драго што неко мисли и брине о старијим људима, и да је то што су наши активисти попричали са њима довољан учинак.

У оквиру акције ''Помозимо комшији'', активисти ОО СНС Земун током викенда су обишли своја два старија суграђанина и том приликом им уручили пакете са основним животним намирницама.

Српска напредна странка захваљује свима који учествују у акцији „Помозимо комшији“, и позива све оне који желе и могу, без обзира на пол, верску и националну припадност, да се прикључе акцији.