Вести

Арсић: Политика СНС је једнака брига за сваку општину

Члан Главног одбора Српске напредне странке Верољуб Арсић посетио је београдске општине Младеновац и Барајево, где је суграђанима поручио да Српска  напредна странка кандидује тим људи, стручњаке и остварене људе у њиховим областима и додао да је кампања СНС-а заснована на представљању остварених резултата и  ономе шта ће се урадити, а не на мржњи као што то чине преостале листе.

Toком посете Барајеву Арсић је посетио страначке штандове и Клуб пензионера,  и том приликом истакао да је главна окосница политике Српске напредне странке и председника Вучића једнака брига и улагање у сваку општину, да нема поделе на грађане првог и другог реда. Арсић се осврнуо и на све оно што су најстарији суграђани учинили за ову земљу и додао да је највећи терет реформи био на њима, те да су им млађе генерације захвалне на разумевању и пожртвованости.

„Пензионери су изградили нашу Србију, ваше разумевање је помогло да земљу извучемо из банкротства и зато данас имамо одговорну социјалну политику, политику у чијем фокусу су људи и њихове потребе“, рекао је Арсић.

Арсић је у Младеновцу посетио два домаћинства, где је окупљеним пољопривредницима поручио да град Београд помаже кроз субвенције пољопривреднике, и подсетио да је  буџетом предвиђено 175  милиона динара за развој пољопривреде.

Арсић је позвао суграђане да 4.марта изађу на биралишта и да заокруже листу под редним бројем 1. „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“, јер је то листа која гарантује даљи развој Београда, закључио је Арсић.