Вести

Бакарец: Ђилас бојкотом избора избегава пораз

Члан Председништва Српске напредне странке и народни посланик Небојша Бакарец изјавио је, гостујући на телевизији Пинк, да је опозиција у паници јер је запад отписао Драгана Ђиласа.

"Отписали су га пре једно месец дана, а њему то још нико није јавио", рекао је Бакарец.

Бакарец је навео да запад не може да поднесе Ђиласов екстремизам и његове поразе.

"Он је изгубио четири рунде свих избора од 2018. године од када се вратио у политику. Друго, Драган Ђилас је потпуно без разлога напао Хила, који је феноменалан амбасадор Сједињених Америчких Држава и који се понаша пристојно према овој земљи, онако како треба бори се за интерес своје земље, ал је пристојан човек. Он напада Хила и представнике ЕУ, према томе њему је дошао крај, појавио се сада Саво Манојловић кога пројектују да буде кандидат за председника 2027. године, запад га пројектује, сад је ово мала припрема ко ће бити кандидат за градоначелника", рекао је Бакарец.

Како је рекао, он неће да успе ни у једном ни у другом случају, јер он има неке друге своје мане, али је он бољи што хоће да учествује у изборима и оно што је боље од Драгана Ђиласа, он се није толико искомпромитовао, јер Драђан Ђилас се компромитује две деценије.

Додаје да се Саво Манојловић компромитовао само око екологије, само три године и пристојнији је много од Драгана Ђиласа.

"Нама су потребне нове снаге у опозицији, јер нама је потребна другачија опозиција него што је ова Драгана Ђиласа, јер су екстремисти и насилници, то Саво Манојловић за сада још није", наводи Бакарец.

 

 

Извор: ТВ Пинк