Вести

Божић: Циркуски перформанс Вука Јеремића

Вук Јеремић, Владимир Гајић, Бора Новаковић и Мирослав Алексић дошли су јуче до Председништва да линчују председника Вучића, али се догодило оно што су најмање очекивали и желели. Вучић је сишао сам пред њих, без икаквог обезбеђења и позвао их да испуне оно што обећавају, ако смеју, да га линчују. Рекао им је да су лопуже и најгори криминалци.

Члан Главног одбора Српске напредне Сандра Божић, јучерашњи догађај коментарише као циркуски перформанс, где није могло да се види ништа од политике. Како је рекла, када види поменуте људе, она води 150 година робије.

Ово је организовани криминални подухват. Оно је срамота за људе који учествују у јавном животу. Трансфер срамоте, посебно за људе који су вршили неку власт. Ово је дошло као последица пар попијених пива по температури, рекла је Божић.

Божић додаје да је опозиција јасно показала да осим храбрости на Твитеру, од њих нема ништа друго.

Председник је показао озбиљност, вероватно су мислили да ће тај перформанс испред Председништва показати да су храбри и јаки, али нису очекивали да ће председник сићи, задржали су се минут ипо, рекла је Божић.

 

 

Извор: ТВ Пинк