Вести

Братислав Гашић на трибинама у Бечеју, Новом Бечеју, Новом Селу и Долову

Потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић посетио је општински одбор Нови Бечеј како би се упознао са током кампање за изборе на свим нивоима заказане за 24.април.

Том приликом потпредседник странке пренео је похвале за одличну организацију општинског одбора и завидне резултате које је до сада остваривао. На овом скупу упутио је позив грађанима Новог Бечеја да пруже шансу за разговор са активистима и функционерима СНС-а у текућој кампањи и укључе се у рад овог општинског одбора јер само уједињени можемо све. Своју посету наставио је у Новом Милошеву и фабрици текстила Италтекст.

Потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић, у друштву координатора странке за Јужни Банат Бранка Маловића, Дарка Јовановића и чланова председништва Градског одбора обишао је јуче Банатско Ново Село и Долово.

На трибинама у ова два насељена места, говорили су поред Гашића и градоначелник Панчева Саша Павлов, и председник ГрО СНС Панчево Жељко Сушец. Потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић сматра да је Србија претходне две године направила огромне кораке напред, посебно истичући добре резултате владе премијера Вучића која за разлику од својих претходника води одговорну и савесну политику.

Потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић у посети и банатском насељу Долово, где се обратио присутнима на Трибини СНС и разговарао о актуелним политичким темама.

Осим Трибина СНС у банатским насељима Долову и Банатском Новом Селу потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић јуче је, након посете ОО Нови Бечеј, посетио и Општински одбор СНС у Бечеју

Потпредседник Српске напредне странке Братислав Гашић посетио је Општински одбор СНС у Бечеју. У просторијама странке одржан је кратак састанак у оквиру којег је чланство заједно са председником ОО СНС Бечеј Вуком Радојевићем свечано дочекало потпредседника Гашића.

На састанку је било речи о оствареним резултатима СНС у Бечеју и о достигнућима локалне власти у претходне четири године. Братислав Гашић честитао је Општинском одбору на добрим резултатима, како у раду локалне самоуправе, тако и у изборима за савете месних заједница.

Грађани Бечеја и Србије схватили су да функционери СНС, како републички тако и локални, много одговорније раде свој посао него што је то био случај са члановима других политичких партија који су били на функцијама до 2012. године, рекао је Гашић и додао да Србији треба један заједнички рад са грађанима, какав је био у претходном периоду откако је СНС на челу.

На питање шта се могло боље урадити, Гашић је одговорио да је Војвођанским општинама неопходно да имају партнере у покрајинској влади, рекао је Радојевић и додао да је евидентно да се воља грађана од 2012. на овамо променила када је реч о Демократској странци и њиховом начину вођења Војводине, што се најбоље види из ванредних избора који су одржани на територији покрајине у претходном периоду.