Вести

Брнабић: Бећировић не зна да чита, али зна да мрзи

Хајде и некако што господин Бећировић није прочитао Декларацију о заштити националних и политичких права и заједничкој будућности српског народа која је усвојена у суботу, 8. јуна, али изгледа да он никада није причитао ни Дејтонски мировни споразум, што је посебно забрињавајуће. Али добро - тако вам је то када вам се читава политика своди на то да мрзиш председника Вучића.

За то није потребно ни читати декларације, ни мировне споразуме који су стуб Босне и Херцеговине, ни пажљиво слушати говоре.

За то је потребно само да се препустиш мржњи. Пробудиш се ујутру - мрзиш Вучића. Сат откуца подне - мрзиш Вучића. Легнеш да спаваш - мрзиш Вучића. Онда ти неки гласић каже да је тај Вучић баш тај дан рекао да нам је најважнији мир, да сви треба да се врате поштовању Дејтонског мировног споразума, да никоме не желимо лоше и да је посебно важан суживот са свима. Нема везе - ти и даље мрзиш Вучића.

Такви људи, какав је нажалост Бећировић, јесу сами највећа претња миру и јесу, на крају, највећи и непоправљиви екстремисти.

Велика срећа за регион је што је његов утицај, "summa summarum", раван нули (0).

 

 

 

Извор: Танјуг