Вести

Брнабић: Ђилас са својом екипом само жели да се домогне власти

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић гостовала је у "Добро јутро Србијо" на ТВ Хепи, и говорила о перфидним потезима опозиције али и листи "Александар Вучић – Србија не сме да стане" која је одувек веровала у свој народ.

"Једина вредност опозиције је да су против Александра Вучића. Сви скупа никада нису веровали у народ, у људе у Србији, како би остварили своје потенцијале. Да незапосленост буде испод десет процената, и да Србија побеђује. Разлика између листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и Ђиласове опозиције је то што смо ми увек веровали у Србију у људе", рекла је Брнабић.

"Веровали смо у то да уколико створимо услове, људи могу да покажу свој потенцијал. У децембру ће 830 евра бити просечна плата у Србији, незапосленост у трећем кварталу је 9,0 процената. 17. децембра да испунимо обећање Драгану Ђиласу и да оде господин у пензију –  као што је обећавао 2014. године. Не верујем да ће се то десити, он неће никада отићи у политичку пензију. Једно кажу данас, сутра то више не важи. Пре два дана су рекли да ће Микетић да се повуче из изборне кампање, ево га јуче у Загребу води кампању. Ми је водимо у Србији, верујемо у народ. Зашто су они у Загребу, не знам. Он је рекао да ће напустити политику", истакла је Брнабић.

"Сада је плата значајно изнад 800 евра. Разумем да је њима деловало да се то никада неће десити, они су закатачнили фабрике, довели незапосленост на 26 процената. Када поједноставите и симплификујете ствари, људи су остали да раде у фабрикама, изборили су се са свим недаћама, санкцијама, није их затворило бомбардовање, онда је дошао Ђилас са својом екипом и затворио их је. Њих нису преживели, преко 500.000 људи је остало без посла. Нису веровали у Србију, они су елита. Александар Вучић дубоко верује у људе, Србија не сме да стане, снага је у људима. На првом месту желе да сруше Вучића и да се домогну власти, а тек би онда рекли шта су њихови планови и циљеви. Волим да погледам Шолакове новине и сајтове, увек ме то забавља, степен глупости и лицемерја. За дванаест година њихове власти грађани никада нису дошли на дневни ред. Злоупотреба власти. Видели сте у дебати какве су разлике", истакла је Брнабић, а потом се дотакла десет тачака за које ће се борити до 2027. године.

 

 

Извор: ТВ Хепи