Вести

Брнабић: Морамо да наставимо да се боримо

Повереница Српске напредне странке за Београд Ана Брнабић дала је потпис подршке изборној листи СНС на ванредним парламентарним и локалним изборима "Александар Вучић - Србија не сме да стане".

Брнабић је изјавила да је све што је до сада урађено у земљи тек полувреме и да Републику Србију чека даљи напредак и развој у свим сегментима.

Брнабић је нагласила да је прелепо видети да је вечерас дошло више људи него 2022. године да пружи подршку напредњачкој листи.

"Већа је гужва и чини ми се боља атмосфера. Када сам долазила овде да својим потписом подржим нашу листу, размишљала сам још једном због чега ми све ово радимо и за шта се боримо, и само на путу до овде видим шта смо урадили и шта је остало за нама као што је Прокоп и нови Клинички центар Србије. Ту је и Београд на води, Ложионица", рекла је Брнабић.

Брнабић је рекла да преостаје још много ствари које је потребно урадити, као што је ЕXПО 2027. и проширење Научно-технолошких паркова.

"Треба да дођемо и до циља који смо као Српска напредна странка јасно рекли, то је просечна плата у Републици Србији 2027. године 1.400 евра и просечна пензија од више од 600 евра, минималац у Републици Србији од 650 евра", рекла је Брнабић.

Београд не сме да стане и Србија не сме да стане, поручила је Брнабић.

Брнабић је потписала подршку у општинском одбору Српске напредне странке Савски Венац.

 

Извор: Танјуг