Вести

Брнабић потписом подржала листу СНС

Премијерка Србије, Ана Брнабић, подржала је данас својим потписом листу СНС за предстојеће изборе.

Брнабић је подршку листи "Александар Вучић - за нашу децу" пружила у Општинском одбору СНС Савски венац.

Раније данас Брнабић је рекла да је ово велики дан за Србију, а расписивање редовних парламентарних, покрајинских и локалних избора "празник демократије".

"Биће дуга кампања, што значи да ће бити тешка, али, са друге стране, сви имају времена да се припреме", рекла је Брнабић.

Брнабић је поновила да ће учествовати и да жели да учествује у кампањи, јер је то њена лична жеља, обавеза и одговорност, али да ће, с обзиром на, како каже, никад стриктинија правила у вези са функционерском кампањом, водити рачуна и о томе, те да ће кампању водити "у слободно време, увече и викендима".

 

Велика подршка Вучићу, испунићемо циљ

Информације из целе Србије говоре да је велико интересовање за подршку листи "Александар Вучић - За нашу децу", изјавила је вечерас у Београду Брнабић и поручила да ће бити испуњен циљ који је поставио председник напредњака - да се за један дан сакупи 20.000 потписа подршке за листу СНС.

"Много је људи који желе да подрже ову листу. Много је људи који желе да подрже и Вучића и цео његов тим, да наставимо да радимо у најбољем интересу грађана Србије. Очекујем да ћемо испунити тај циљ који је и председник СНС ставио пред све нас", рекла је Брнабић.

Брнабић је истакла да је са највећим задовољством директно са Копаоника, где је као председница владе учествовала на Копаоник бизнис форуму, дошла у Београд, у Општински одбор СНС Савски венац, да својим потписом подржи листу "Александар Вучић - За нашу децу" и на републичким и на локалним изборима.

Брнабић је рекла да је у просторије Општинског одбора СНС Савски венац дошла је ван радног времена.

"Са највећим задовољством сам директно са Копаоника, ван радног времена, да не буде да водим функционерску кампању, дошла да својим потписом подржим нашу листу ''Александар Вучић - За нашу децу" и на републичком и на локалном ниову, да се мало испричам са људима. Велико је интересовање", рекла је Брнабић.

"Сигурна сам да ће бити јако тешка, сигурна сам да ће бити много лажних вести пласираних свакодневно и да ћемо у том смислу имати велики изазов да се против тих лажних вести боримо и да грађанима увек комуницирамо истину о било ком питању да се ради", навела је Брнабић.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Прва