Вести

Брнабић: Припадницима снага безбедности у Краљеву уручени кључеви станова

У Краљевачком насељу Рибница додељени су кључеви новоизграђених станова припадницима снага безбедности на свечаности којој су присуствовали председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова Александар Вулин, директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић и градоначелник Краљева Предраг Терзић.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић присуствовала је у насељу Рибница у Kраљеву уручењу кључева новоизграђених станова, које су припадници снага безбедности, који нису имали решено стамбено питање, могли да купе по повољнијим условима.

Брнабић је том приликом исказала захвалност припадницима снага безбедности и њиховим породицама на свему што раде сваког дана за нашу земљу и њене грађане, као и на томе што су одабрали баш тај позив који је тежак и изазован.

Надам се да ћете у овим становима уживати и да ће ваша каријера напредовати на начин да ваш посао буде миран, а да ми политички паметно чувамо безбедност и сигурност сваког нашег грађанина, укључујући и вас, и да вас не стављамо на прве линије било каквих борби, поручила је Брнабић.

Са друге стране, додала је Брнабић, желимо да вам плата буде што боља, да се не плашите око послова и каријера, као и за ваше породице и да Србија настави да напредује као што је напредовала и до сада.

Брнабић је напоменула да је потражња за становима у другим градовима, попут Београда, Новог Сада и Врања, била доста већа него у Краљеву.

У Краљеву је било најмање интересовања, али то говори о томе колико још треба да урадимо за Краљево, што је добар сигнал. Ми смо изменама и допунама закона које су прошле Народну скупштину предвидели да можемо да отворимо конкурс и за неке друге позиве од националног значаја, као што су медицински и просветни радници, или категоријама као што су млади брачни парови, навела је Брнабић.

 

 

Извор: Танјуг