Вести

Брнабић: СНС сидро које држи стабилност земље

Када поднесете 146 амандмана, то вам је 14 сати рада. Дакле, неко коме је у интересу да се ефикасно и нормално заврши седница на којој су две теме јако важне за грађане Србије, они су поднели овај предлог да буде током ванредног заседања. Може свет да се окрене наопачке, може нико од нас да не буде овде. 1. октобра Скупштина улази у заседање. Они покушавају да одложе све више својим понашањем", рекла је председница Народне скупштине Републике Србије Ана Брнабић за ТВ Информер.

"То јесте споменик који је ова опозиција сама себи изградила, споменик њиховој, ја чак не бих рекла глупости, тамо има изузетно паметних, поткованих људи, али то је споменик њиховој аљкавости, неодговорности", рекла је Брнабић.

Народна посланица Ђорђевић није пратила како сам ја читала амандмане, она је причала по неком свом реду.

"Бескрајно сам поносна што сам члан Српске напредне странке, део тима Александра Вучића, Милоша Вучевића као председника Владе Републике Србије. Стуб, сидро које држи стабилност земље, институција. Без СНС би све изгледало као циркус, вашар", истакла је Брнабић.

Брнабић је говорила и о раду и труду председника Србије Александра Вучића који се константно налази на мети напада самозваних лидера опозиције.

"Таквог једног Александра Вучића ће да развлачи један Ћута и остала екипа, немојте да се играте са парламентом, будите макар довољно достојанствени. Одлучите се да ли желите да председник Вучић буде на тој седници или не. Немојте те форе. Председник треба да присуствује 80. рођендану Земана, бившег председника Чешке, велика част да је добио позив, након тога има стотину путовања, догађаја", рекла је Брнабић.

 

 

Извор: ТВ Информер