Вести

Брнабић: СНС жели да изгради друштво које је равноправно

Поводом Међународног дана церебралне парализе, повереница Градског одбора Српске напредне странке Београд Ана Брнабић, угостила је представнике Савеза за церебралну и дечију парализу града Београда и са њима разговарала о њиховом положају у друштву, као и о потребама како би овој категорији друштва живот био још садржајнији и квалитетнији.

Састанку су присуствовали Александар Кемивеш повереник секретара Градског одбора Српске напредне странке Београд, Наташа Станисављевић, повереница Савета за социјална питања, популациону политику избегла и расељена лица Градског одбора Српске напредне странке Београд, Михајло Јовановић члан Градског одбора  Српске напредне странке Београд, као и представници Савеза - Дилбера Сарајлић, Дане Белић, Данијел Иванчевић и Бојан Цветић.

"Српска напредна странка жели да изгради друштво које је равноправно, једнако за све, које је инклузивно, у коме сваки од наших грађана има могућности да испуни све своје потенцијале. Велики пут је пред нама, ми смо заједно са Савезом и Удружењима кренули тим путем, учинили смо много добрих ствари, али остаје још много тога што треба да урадимо", рекла је Брнабић.

Додала је да је задовољство што имамо, као једну од политичких делатности и стубова наше политике у виду све особе са инвалидитетом, зато што смо сви ми једна јака, добра и лепа Србија.

 

 

 

Извор: Танјуг