Вести

Брнабић: Србија је суверена држава која размишља својом главом

Србија је суверена, независна држава која размишља својом главом, изјавила је председница Владе Републике Србије Ана Брнабић.

"Пут слободарске Србије је најтежи, али сам сигурна да би на њега били поносни наши преци а да ће бити поносни наши потомци", изјавила је Брнабић гостујући на ТВ Хепи.

Брнабић је навела да је Србија данас другачија земља управо захваљујући политици коју води председник Републике Александар Вучић.

Према њеним речима, у прилог томе говори и њен недавни сусрет са Такером Карлсоном у Дубаију.

"Колико је Александар Вучић успео да изгради имиџ Србије као слободарске и независне, говори и мој недавни сусрет са Такером Кларсоном. Да новинар који је у овом тренутку симбол за независно новинарство, не слуша шта сме а шта не, да он каже да много поштује председника Вучића и да би волео да средином године посети Србију и да уради интервју са њим. Он је знао за нашу земљу, поштује је и цени и то говори колико је Србија данас другачија земља него што је некада била. Господин Карлсон је био почасни гост Светског самита Влада у Дубаију и том приликом ми је све ово рекао, ја сам била заиста поносна“, рекла је Брнабић.

 

 

 

Извор: ТВ Хепи