Вести

Брнабић: Стефановић има имагинарног пријатеља који спроводи истрагу

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић рекла је данас поводом изјаве заменика председника Странке слободе и правде Борка Стефановића да је већ почела међународна истрага о изборима у Србији, да такву истрагу можда спроводи његов имагинарни пријатељ.

Брнабић је навела да постојање имагинарног пријатеља може сматрати нормалним у детињству, али да је Стефановић одрастао човек.

"Није реткост да деца стварају измишљене пријатеље или сапутнике – некога са ким могу да разговарају, комуницирају и играју се са њима", рекла је Брнабић и додала да ови кобајаги пријатељи могу да буду у облику невидљивог пријатеља, животиње или играчке.

Брнабић је навела и да ако дете прича о свом измишљеном пријатељу, треба му постављати питања, јер можете сазнати више о свом детету, њиховим интересовањима и о томе шта имагинарни пријатељ можда ради за њих.

"У случају Борислава који је, као одрастао човек, ипак пожелео да промени своје име у (мали) Борко, његов имагинарни пријатељ тренутно спроводи међународну истрагу о изборима у Србији. Ту је, сваки дан поред њега, и они то заједно раде. И тако...", навела је Брнабић.

 

 

 

Извор: Танјуг