Вести

Брнабић: Ви сте блато против кога кажете да се борите

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић реаговала је на бруталан чин портала "Крик" који се у најстрашнијој прљавој кампањи обрушио на Данила Вучића, сина председника Србије.

Стављање мете на младића од 22 године је, у вашем свету, легитимна политичка борба. Развуците га по твитеру, упрегните истраживачке таблоиде да га фотографишу док гледа утакмицу, повежите са мафијом, само да би ударили по његовом оцу. Ви сте блато против кога кажете да се борите, рекла је Брнабић.

Сина председника државе, дакле, прате и снимају они које, под маском "истраживачког новинарства" финансира ЕУ, а онда његове фотографије из кафића проглашавају за крунски доказ корупције и криминала!

А шта је то Данило Вучић страшно урадио? Шта осим што је са другарима гледао фудбал? Пишу "криковци" међу Даниловим друговима је био и један "контроверзни" вођа навијача, али намерно прећуткују да против тог човека не постоји нити једна пријава за било какво дело. Знају они то, али свесни и намерно лажу. Нису они новинари, него ђиласовски прљави пропагандисти.

 

 

 

Извор: Танјуг/Информер