Вести

Чедомир Јовановић се нуди да буде сведок-сарадник

  Паника и збуњеност владају у Либерално-демократској партији, а ни сам Чедомир Јовановић очигледно није свестан шта изговара на конференцији за новинаре, директно позивајући да се заустави истрага против Мирослава Мишковића.
Српски напредњаци истичу да код грађана више не могу да прођу празне приче о борби против корупције. Нико у земљи Србији не може да поверује у глупости које Чедомир Јовановић износи сваки пут кад се појави у јавности. Докле год он говори неистине на конференцијама за медије, знамо да смо на правом путу борбе против корупције и криминала.
Чедомир Јовановић помиње закон о имовини политичара, а истовремено се смеје у лице грађанима док говори да не зна од чега би живео да му није приватних фирми које је стекао сумњивим комбинаторикама са својим тајкунским пријатељима, изигравајући законе.
Годинама смо слушали празну причу о борби против корупције, док су полицијске полице са досијеима биле празне. Данас је ситуација другачија. Српска напредна странка је покренула промене у друштву, а Александар Вучић је повео снажну и истинску борбу против корупције и криминала.
Српска напредна странка пружа безрезервну подршку напорима свих државних органа да од Србије створе уређену државу, јачу од свих Јовановића, Мишковића и осталих који се богате и раскоше док народ пати.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ