Вести

Читајте "СНС Информатор"

У новом броју „СНС Информатора“ доносимо приче о борби председника Владе Републике Србије и председника СНС, Александра Вучића, за привлачење инвестиција и отварање нових радних места, као и ефектима економских реформи и јачању регионалне сарадње.
 
Читајте шта је све договорено током премијерових посета Немачкој, Аустрији, Финској, Шведској, Македонији, Словенији, и сазнајте детаље са Минхенске безбедносне конференције.
 
Нови број „СНС Информатора“ доноси и интервју са Марком Ђурићем, директором Канцеларије за КиМ, на тему квалитета живота српског народа и отварања питања имовине српских фирми на КиМ.
 
Са народним послаником Владимиром Ђукановићем разговарали смо о томе зашто се стално враћамо на причу о цензури, али и о томе како се догодило да нико не сме ни да постави питање контроле независних институција у Србији.
 
Народну посланицу Ивану Стојиљковић питали смо да ли је задовољна одговорима које је добила од заштитника грађана на скупштинском Одбору за контролу служби безбедности.
 
Као у сваком броју, у „СНС Панорами“ сазнаћете шта су напредњаци широм Србије учинили за квалитетнији живот грађана у претходном месецу, а на питање како Бачкој Паланци полази за руком да, из године у годину, буде најразвијенија локална самоуправа у Србији, одговарао је председник ове Општине, Александар Ђедовац.  
 
Много је разлога да читате „СНС Информатор“!